pmc-hoeksche waard logo

Timemanagement & Stressbeheersing

 
Timemanagement & Stressbeheersing
Timemanagement & Stressbeheersing is een cursus gericht op bewustwording, het verminderen van stress en het creëren van structuur en duidelijkheid. U leert beter om te gaan met stress door de druk die u mogelijk ervaart op school/studie, thuis of op het werk.
Daarnaast wordt 1 van de lessen besteedt aan Perfect Pilates. Dit is een groepsles gericht op kracht, lenigheid, stabiliteit en spierbeheersing. Pilates is een training voor het hele lichaam en wordt ingezet voor zowel preventie als bestrijding van wervelkolomgerelateerde klachten.

De volgende onderwerpen zullen behandeld worden:
  • Stress & ontspanning
  • Timemanagement
  • Ademhaling & ontspanning
  • Spierspanning (Perfect Pilates)
 
De cursus geeft o.a. inzicht in de oorzaken, effecten en gevolgen van stress, timemanagement, verschillende vormen van ademhaling en Perfect Pilatesoefeningen. Naast het bespreken van de onderwerpen met de medecursisten, zal er ook actief worden geoefend in onze oefenzaal.

Timemanagement & Stressbeheersing is een cursus die bestaat uit vier achtereenvolgende bijeenkomsten met na twee weken nog één evaluatiebijeenkomst.
Kosten voor deelname aan de cursus zijn € 60,-. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0186-571447 of stuur een e-mail naar

Voor meer informatie kunt u terecht bij het volgende teamlid:
Nienke Koppelle - de Wit