pmc-hoeksche waard logo

Fysiotherapeut
 
Voor onze jonge en snelgroeiende praktijk met locaties in Klaaswaal, Puttershoek en Rotterdam-Vreewijk (Fysiotherapie Dreef) zijn we op zoek naar een Algemeen fysiotherapeut. Fysiotherapeuten met een specialisatie of in opleiding tot een specialisatie, zijn ook van harte welkom om te reageren.

Het gaat om een functie van 24 uur, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Dagen en werktijden worden in onderling overleg gekozen.
 
We zijn op zoek naar een collega die:
- Affiniteit en werkervaring heeft met onze doelgroep (o.a. orthopedie, traumatologie, revalidatie)
- In staat is om zelfstandig te werken
- Graag de samenwerking opzoekt met collega’s binnen en buiten de praktijk
- Een proactieve houding aanneemt
- Zich verder wil ontwikkelen en specialiseren of al met een Master opleiding is gestart
- Over eigen vervoer beschikt

Een groot deel van de administratieve handelingen wordt uit handen genomen door onze backoffice zodat er meer tijd overblijft voor patiënten. We werken met een behandeltijd van 30 minuten.

We bieden een prettige werkomgeving, afwisselende werkzaamheden, samenwerking met andere disciplines (kinderfysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, McKenzie therapie, osteopathie) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze praktijk is onderdeel van verschillende netwerken met ziekenhuizen in de regio. Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Zoek jij een gevarieerde baan als fysiotherapeut in een jong en dynamisch team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar jij zelf richting geeft aan het verloop van jouw carrière?

Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar t.a.v. A. van der Wulp.